Vleesbrood met spinazie

Vleesbrood met spinazie

Herfst Lente Zomer 40 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

gehakt : 50 g (kalf) americain natuur: 50 g spinazie: 200 g (diepvries) ui: 1 soja melk: 3 eetlepel ei: 0.25 teen look: 1 nootmuskaat peper zout

Bereiding

Warm de oven voor op 200°C.

Laat de spinazie in een ovenschotel gedurende 10 minuten ontdooien.

Mix de ui, de look en de melk en meng met het gehakt, ei en de ontdooide spinazie. Breng op smaak met peper en nootmuskaat. Kneed alles tot een vaste massa en vorm een brood van ongeveer 5cm dikte. Bestrooi het broodje helemaal met bloem of draai in een varkensnetje zodat het niet uiteen valt of barst.

Leg het broodje in een ingeboterde vuurvaste schotel. Bak gedurende 30 minuten op 200°C.

Lekker met gebakken aardappelen en een slaatje.