Texaanse rijstschotel

Texaanse rijstschotel

Herfst Zomer 35 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

varkensvlees: 100 g (mager ) zilvervliesrijst: 75 g aubergine: 62.5 g courgette: 50 g tomaat: 50 g rode paprika: 1 ui : 1 teen look: 0.25 olijfolie tijm laurier basilicum peper

Bereiding

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Snij de aubergines en courgettes in blokjes en de paprika in reepjes.

Snij het vlees in kleine dobbelsteentjes, breng op smaak met peper en bak goudbruin in een pan met olie. Voeg de groenten en de knoflook toe. Breng op smaak met de kruiden. Laat gedurende 5 minuten op een zacht vuur sudderen. Voeg er een beetje water aan toe en dek de pan af. Laat verder gaar sudderen op een zacht vuur.