Lamsfilet met Provençaalse groenten

Lamsfilet met Provençaalse groenten

Herfst Zomer 45 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

lamsfilet: 100 g aardappelen: 3 rode paprika: 0.5 aubergine: 0.5 courgette: 0.5 ui: 0.5 teen look: 1 olijfolie rozemarijn peper zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180°C.

Snij de groenten in gelijke blokjes en leg ze naast elkaar in de ovenschaal. Verdeel de olijfolie over de groenten. Voeg de look toe en breng verder op smaak met peper, zout en  rozemarijn. Bak de groenten gedurende 30 minuten in de oven tot ze gaar zijn.

Kook ondertussen de aardappelen gaar.

Bak het lamsvlees kort aan in een pan met olie en kruid met rozemarijn, peper en zout. Zorg dat alle kanten mooi bruin zijn en laat dan nog een vijftal minuten verder garen in de oven.

Snij het vlees in stukken en dien op samen met de groenten en de gekookte aardappelen.