Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen

Gebakken lamsfilet met groentespiesjes en een saus van cassisbessen

Herfst Zomer 40 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

lamsfilet: 100 g tagliatelle : 75 g (volkoren) cassisbessen: 37.5 g broccoli: 0.25 aubergine: 0.25 ui: 0.25 rode confituur: 0.25 eetlepel bruine roux lamsbouillon: 62.5 ml peper zout

Bereiding

Snij de groenten in grove stukken en maak er een spiesje van. Dit kan met alle groenten worden gedaan. Stoom de groenten ongeveer 8 minuten.

Warm de lamsbouillon op. Doe hier de cassisbessen bij en laat zachtjes koken gedurende 15 minuten. Voeg de confituur toe en mix het geheel. Dik het aan met een bruine roux mix.

Kook de tagliatelle gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Bak de lamsfilet langs beide kanten gedurende 3 minuten en breng op smaak met peper en zout.

Alternatieve ingrediënten

Ook lekker met andere groenten zoals maïs, courgette, paprika...