Couscous met pompoen, feta en worst

Couscous met pompoen, feta en worst

Herfst Lente Winter 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

merguez worst: 100 g couscous: 75 g (volkoren) pompoen: 0.25 (butternut) kikkererwten: 100 g (blik) feta: 50 g rozijnen: 18.75 g honing: 0.5 eetlepel groentebouillon: 112.5 ml peper

Bereiding

Verwarm de oven op 200°C.

Snij de pompoen in blokjes van ongeveer 1 cm. Meng met de honing en verdeel over een ovenschaal. Bak een 20-tal minuten in de oven tot de pompoen zacht is.

Laat de couscous wellen in groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Bak de worst in een hete pan zonder olie tot ze goudbruin zijn. Spoel de kikkererwten en bak ze even mee.

Meng de couscous met de pompoen, de rozijnen, vlees en kikkererwten. Breng op smaak met peper. Brokkel de feta erover.