Taco met scampi's en avocado

Taco met scampi's en avocado

Herfst Winter 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

scampi: 100 g (diepvries) tacoschelpen: 2 avocado: 0.5 tomaat: 0.5 limoen: 0.5 rammenas: 0.25 ui: 0.25 teen look: 0.25 olijfolie peper zout

Bereiding

Pel de scampi's en maak ze schoon indien nodig. Bak ze in een paar minuten gaar in een hete pan met olie. Voeg de geperste look toe en bak even mee. Laat de scampi's afkoelen en snij ze in stukken.

Snipper de ui fijn. Pers de limoenen uit en voeg een scheut olijfolie toe. Breng op smaak met wat peper en zout. Laat de ui minstens 5 minuten marineren in het limoensap om de scherpe smaak milder te maken.

Snij ondertussen de avocado en tomaat in blokjes. Was de rammenas goed en rasp fijn.

Meng alle ingrediënten tot 1 salade.

Warm de taco's op volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Vul ze met de salade en dien op.

Alternatieve ingrediënten

Tip: mag het wat pittiger? Snij dan een rode peper heel fijn en voeg toe aan de salade.