Zomerse couscous kikkererwten, prinsessenbonen maïs

Zomerse couscous

Herfst Zomer 25 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

couscous: 75 g (volkoren) kikkererwten: 100 g (blik) prinsessenbonen: 50 g citroen: 0.5 (onbespoten) groentebouillon: 125 ml koriander: 3 (takjes) munt (blaadjes) peper

Bereiding

Maak de boontjes schoon, snij ze in stukjes en kook ze gaar.

Breng intussen de groentebouillon aan de kook en voeg de couscous toe. Was de citroen en rasp een deel van de schil. Pers de citroen uit en voeg alles toe aan de couscous. Laat circa 10 minuten wellen.

Spoel de kikkererwten onder koud water.

Was de koriander en munt en snij in kleine stukken. Meng samen met de boontjes onder de couscous. Breng op smaak met wat peper en zout.

Alternatieve ingrediënten

Ook lekker met wat maïs bij!