zoet eenpansgerecht met appel en mango

Zoet eenpansgerecht met appel en mango

Lente Zomer 40 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

tofu: 100 g paprika: 0.75 wortelen: 0.75 appels: 0.5 prei: 0.25 mango: 0.25 kokosmelk: 100 ml olijfolie bouillonblokje: 0.25 kippenkruiden garam masala currypoeder

Bereiding

Snij de tofu in blokjes en breng op smaak met de kippenkruiden en het currypoeder.

Was de paprika en de prei. Snij de paprika in blokjes en de prei in ringen. Schil de appel en de mango en snij in blokjes.

Bak de tofu op een hoog vuur goudbruin in 5 minuten in een hete pan met olie. Voeg de wortelen toe en laat 10 minuten op een laag vuur meestoven. Doe de paprika's erbij en bak nog 5 minuten mee. Voeg de prei, de garam masala, het bouillonblokje en de kokosmelk toe en laat het geheel 5 minuten pruttelen. Voeg als laatste de appels en de mango toe en laat nog 10 minuten opstaan.

Lekker met rijst.

Alternatieve ingrediënten

Tip: snij de appels en de mango tijdens het stoven van de groenten. Zo bespaar je tijd en kan je nog sneller eten op tafel toveren.