Taco's met salsa

Taco's met salsa

Herfst Zomer 35-40 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

rode kidneybonen: 125 g (blik) tacoschelpen: 2 tomaat: 2 paprika: 0.5 ui: 0.5 pijpajuintje: 0.5 komkommer: 0.25 rode peper: 0.25 yoghurt: 1 eetlepel geraspte kaas: 20 g teen look: 0.5 olijfolie citroensap paprikapoeder peper

Bereiding

Snij voor de salsa de tomaten en de komkommer in heel kleine blokjes en de pijpajuin in fijne ringetjes. Verwijder de pitten uit de rode peper en snij ook deze fijn. Meng de tomaat, komkommer, pijpajuin peper en breng op smaak met wat citroensap.

Warm ondertussen de over voor op 180°C.

Snij de ui en paprika in stukjes. Fruit de ui in de pan met olie en voeg na 2 minuten de geperste knoflook toe. Voeg dan de kidneybonen en de paprika toe. Breng op smaak met paprikapoeder en peper. Voeg 500 ml water toe en laat alles 5 minuten inkoken.

Warm de tacoschelpen op in de oven. Vul ze met het bonenmengsel en schep er nog yoghurt en kaas over. Serveer samen met de salsa.