penne, tomatenroomsaus, recept, erwten, paprika

Penne met tomatenroomsaus en kaas

Herfst Lente Winter Zomer 30 - 40 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

penne: 75 g (volkoren) erwten: 75 g (diepvries) paprika: 0.5 ui: 0.25 room: 63 ml (soja ) tomatenpuree: 10 g (blik) geraspte kaas: 10 g teen look: 0.25 groentebouillon: 0.12 olijfolie peper zout

Bereiding

Kook de penne beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Snipper de ui en snij de paprika in blokjes. Verhit de olijfolie en bak de ui en paprika gaar. Doe er de erwtjes net voor het einde van de kooktijd bij.

Meng de geconcentreerde tomatenpuree met de room. Breng op smaak met de geperste knoflook, het verkruimeld bouillonblokje, de kaas en wat peper en zout. Voeg toe aan de groenten en warm even op.

Serveer de pasta met de saus in een diep bord.