Penne met tomaat, champignons en quorngehakt

Penne met tomaat, champignons en quorngehakt

Herfst Lente Winter Zomer 35 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

quorn: 43.75 g (gehakt) penne: 75 g (volkoren) passata: 125 g wortel: 1 champignons: 62.5 g parmezaanse kaas: 12.5 g sjalot: 0.25 teen look: 0.5 Provençaalse kruiden peper zout

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Versnipper de knoflook en sjalot, snij de champignons en bak deze in olijfolie. Voeg de knoflook als laatste toe tijdens het bakken. Voeg het Quorn gehakt toe. Kruid met peper en zout. Overgiet met de tomatensaus en laat 10 minuten sudderen  op een zacht vuurtje tot de saus de gewenste dikte heeft.
Breng op smaak met Provençaalse kruiden.

Werk af met vers geraspte Parmezaanse kaas.

Alternatieve ingrediënten

Ook lekker met wat spinazie.