Omelet met champignons en tomaat

Omelet met champignons en tomaat

Herfst Lente Winter Zomer 30 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

ei: 2 champignons: 50 g tomaat: 1 lente ui: 1 rode paprika: 0.25 courgette: 0.25 olijfolie halfvollemelk : 1 eetlepel peper zout

Bereiding

Snij de champignons, paprika, courgette, tomaten en lente-ui in stukken.

Verwarm de olijfolie in een antikleef pan. Bak hierin de champignons. Voeg de paprika en courgetten toe. Laat een 5 tal minuten bakken. Voeg de tomaat en lente-ui toe en zet het vuur zacht.

Kluts de eieren met de melk, peper en zout en voeg deze toe aan de pan. Zet een deksel of groot bord op de pan en laat de omelet rustig bakken. Draai de omelet eventueel om.

Lekker met volkorenbrood.