Gratin van courgette

Gratin van courgette

Herfst Zomer 50 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

courgette: 1 parmezaanse kaas: 15 g ei: 0.75 melk: 1 eetlepel olijfolie teen look: 0.25 peper zout

Bereiding

Was de courgettes en snij ze in schijfjes.

Meng de eieren met de melk en de geperste look. Breng op smaak met peper en zout.

Vet een ovenschotel in met olijfolie en leg de schijfjes courgette erin. Zet 10 minuten in een voorverwarmde oven op 200°C.

Haal de ovenschotel uit de oven en giet het vocht af dat uit de courgettes gekomen is. Giet daarna het eimengsel over de courgette en strooi daarover de Parmezaane kaas. Zet nog een halfuur in de oven totdat je een mooi bruin korstje hebt.

Lekker met gebakken aardappelen of puree.