Zuiderse pastasalade met ansjovis, olijven en zongedroogde tomaten

Zuiderse pastasalade met ansjovis, olijven en zongedroogde tomaten

Herfst Lente Winter Zomer 25 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

ansjovis : 25 g (filet) penne: 75 g (volkoren) olijven: 50 g (zwart, zonder pit) zongedroogde tomaat: 25 g pijpajuintje: 0.5 rode paprika: 0.25 paprika: 0.25 (geel) kappertjes: 0.5 eetlepel groentebouillon: 750 ml basilicum (vers) olijfolie peper

Bereiding

Kook de pasta beetgaar in de groentebouillon volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking. Laat uitlekken.

Snij de andere ingrediënten in stukken. Doe de pasta in een kom en overgiet met olijfolie. Meng de gesneden ingrediënten door de pasta. Breng op smaak met peper.