Salade met tandoori kip, courgette en paprika

Salade met tandoori kip

Herfst Zomer 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kipfilet: 100 g courgette: 0.5 groene paprika: 0.5 sla: 0.5 (krop) ui: 0.5 griekse yoghurt: 50 g olijfolie citroensap tandoorikruiden: 0.25 eetlepel (of kippenkruiden) peper

Bereiding

Snij de courgette en de paprika in blokjes en snipper de ui fijn.

Snij de kipfilet in reepjes en bak gaar in een pan met olie. Breng op smaak met de tandoori- of kippenkruiden.

Bak daarna de groenten in een paar minuten gaar. Besprenkel met wat citroensap en laat afkoelen.

Meng de groenten met de sla in een grote kom en overgiet met de yoghurt, leg de stukken kip bovenop.

Lekker met rijst.