Prinsessenbonensalade met ei en citroen

Prinsessenbonensalade met ei en citroen

Herfst Zomer 30 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

ei: 1 prinsessenbonen: 200 g olijven: 2.5 (gevulde) citroen: 0.5 olie: 0.5 eetlepel honing: 1 (tl) peper

Bereiding

Maak de prinsessenbonen schoon en snij ze in 2. Kook de boontjes beetgaar in 8-10 minuten.

Kook ondertussen de eieren hard in 10 minuten.

Maak de dressing door het citroensap, de olie, de honing en de peper te mengen. Snij de olijven in stukjes en meng samen met de prinsessenbonen onder de dressing.

Snij de eieren in partjes en schep voorzichtig onder de boontjes.

Lekker met volkoren stokbrood, of met gebakken of gekookte aardappelen.

Alternatieve ingrediënten

Tip: heb je graag een beetje vlees? Spek gaat goed bij het slaatje, net als een sappige kipfilet.