Andijviesalade met kruidencroutons

Andijviesalade met kruidencroutons

Herfst Lente Zomer 30 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

volkorenbrood: 1 (sneetje) andijvie: 0.5 (kroppen) radijzen: 0.5 (bosje) teen look honing azijn olijfolie bieslook (verse) oregano peper zout

Bereiding

Kook de eieren hard in 10 minuten en laat afkoelen.

Snij ondertussen de korsten van het brood en snij in blokjes. Bak het brood in een pan met olie tot ze rondom rond mooi bruin zijn. Voeg de bieslook, oregano en de geperste look toe en bak even mee.

Maak de andijvie en de radijsjes schoon. Snij de andijvie in repen en de radijzen in 4.

Maak de dressing door 2 el olijfolie te mengen met 2 el water, de honing, wat azijn en een beetje peper.

Meng de dressing met de groenten en werk af met de croutons. Snij de hardgekookte eieren in schijfjes en drapeer rond de salade als afwerking.

Lekker met gebakken aardappelen.