aardappelsalade met witloof, sla, appel en garnalen

Aardappelsalade met witloof, sla, appel en garnalen

Herfst Lente Winter 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

garnalen: 62.5 g aardappelen: 1.5 (vastkokende) witloof: 1 (stronk) appel: 0.5 sla: 0.25 (krop) bieslook: 0.5 eetlepel (fijngesneden) limoen: 0.25 olijfolie: 1 eetlepel peper zout

Bereiding

Schil de aardappelen en kook ze gaar.

Was intussen de sla en snij die in reepjes. Snij de appel en het witloof ook in fijne reepjes. Besprenkel met wat limoensap.

Maak de dressing door de olijfolie, de rest van het limoensap en de bieslook te mengen. Breng op smaak met peper

Meng de afgekoelde aardappelen met het witloof, de appel en de garnalen. Overgiet met de dressing en breng op smaak met peper en zout.