Spaghetti met kip, courgette en limoen

Spaghetti met courgette en limoen

Herfst Zomer 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kipfilet: 50 g spaghetti : 75 g (volkoren) courgette: 0.5 ui: 0.25 limoen: 0.25 teen look: 0.5 olijfolie peper zout

Bereiding

Kook de spaghetti volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Was de courgettes en snij ze in schijfjes. Snij de ui en fruit deze aan in de olie. Voeg daarna de geperste knoflook en de courgetteschijfjes toe. Stoof gedurende 5 minuten op matig vuur. Breng het geheel op smaak met peper en zout.

Snij de kipfilet in reepjes en bak ze in een pan met olie tot ze gaar zijn.

Giet de spaghetti af. Schep het courgettemengsel door de spaghetti en breng op smaak met limoensap. Voeg dan de kip toe.