Kipgoelash

Snelle kipgoulash uit de wok

Herfst Zomer 30 - 45 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kipfilet: 100 g aardappelen: 200 g uien: 0.5 rode paprika: 0.5 wortel: 0.5 kippenbouillon: 100 ml olijfolie paprikapoeder tijm peper zout

Bereiding

Snij de ui en de paprika in ringen en de wortel in blokjes. Snij de kip in blokjes.

Bak de kip en de ui enkele minuten in een pan met olie. Bak het paprikapoeder mee voor extra aroma. Werk af met tijm, peper en zout.

Schil de aardappelen en snij ze in blokjes. Voeg de aardappelblokjes , de paprikaringen en de wortel toe, samen met de bouillon. Breng alles aan de kook voor circa 10 minuten.

Serveer in een diep bord.

Alternatieve ingrediënten

Tip: vervang de kipfilet door kippenbouten voor extra sappig vlees! En het is nog goedkoper ook.