Ratatouille met kip en zilvervliesrijst

Ratatouille met kip en zilvervliesrijst

Herfst Zomer 35 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kipfilet: 100 g zilvervliesrijst: 75 g tomatenblokjes: 100 g (blik) groene paprika: 0.5 gele paprika: 0.5 ui: 0.5 aubergine: 0.25 courgette: 0.25 teen look: 0.5 olijfolie peterselie Provençaalse kruiden peper zout

Bereiding

Kook de rijst gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Snij ondertussen de groenten in stukken: de ui in ringen, paprika in reepjes, aubergine en courgette in blokjes en pers het teentje look.

Snij de kip in reepjes en bak ze in een pan met olie. Haal uit de pan en bak nu de ui en de paprika voor 5 minuten. Voeg de rest van de groenten toe samen met de Provençaalse kruiden. Roer goed en voeg de tomatenblokjes toe. Laat sudderen tot de groenten gaar zijn. Breng op smaak met peper, zout en Provençaalse kruiden.

Snipper de peterselie en meng door de rijst.