Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden recept

Kalkoenfilet met walnoten en verse kruiden

Herfst Lente Winter Zomer 40 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kalkoenfilet: 100 g walnoten: 10 g ui: 0.5 kippenbouillon: 75 ml peterselie: 2 eetlepel (vers) bieslook: 2 eetlepel (vers) koriander: 0.5 eetlepel (vers) citroensap olijfolie peper

Bereiding

Braad de kalkoenfilets in de olijfolie en voeg de gevogeltebouillon toe. Laat op een zacht vuurtje gaar stoven.

Stoof in een andere pan de gehakte ui in olijfolie en voeg daarna de gehakte peterselie, bieslook en koriander toe. Kruid met peper en giet enkele druppels van het citroensap erover. Voeg dan de gehakte walnoten toe.

Leg de kalkoenfilets op een bord en doe er het walnotenmengsel over.

Lekker met tagliatelle op een bedje van fijngesnipperde sla.

Alternatieve ingrediënten

Tip: je kan de kalkoen ook verder laten garen in de oven op 200°C.