Kalkoenfilet met Italiaanse saus en broccoli

Kalkoenfilet met Italiaanse saus en broccoli

Herfst Zomer 35 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kalkoenfilet: 100 g aardappelen: 3 ansjovis : 1 (filet) rode paprika: 1 broccoli: 0.5 olijfolie peterselie: 2 (takjes) tijm peper zout

Bereiding

Snij de paprika in kleine stukjes. Breng de kalkoensneden op smaak met peper en zout. Bak het vlees aan beide zijden bruin in een pan met olie. Voeg de paprika, de ansjovis en wat water toe en stoof samen circa 15 minuten.

Kook ondertussen de broccoli en de aardappelen gaar.

Haal de kalkoen uit de pan en mix de paprika’s en de ansjovis fijn. Breng de saus op smaak met tijm en peterselie. 

Serveer de kalkoenfilet met de broccoli en aardappelen in een plat bord. Overgiet de kalkoen met de saus.