Couscous met kip, spinazie en erwtjes

Couscous met kip, spinazie en erwtjes

Herfst Lente Zomer 15 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

kipfilet: 50 g couscous: 75 g (volkoren) erwten: 125 g (diepvries) spinazie: 125 g tomaat: 100 g (gepelde - blik) olijfolie peper zout

Bereiding

Laat de couscous wellen in groentebouillon volgens de aanwijzingen op de verpakking.

Kook ondertussen de erwtjes beetgaar.

Snij de kipfilet in stukjes en breng op smaak met peper en zout. Bak een paar minuten in een hete pan met olie tot de kip mooi bruin en gaar is. Haal even uit de pan. Laat de spinazie slinken in de pan. Voeg dan de kip, beetgare erwten en de gepelde tomaten toe. Laat een paar minuten pruttelen.

Serveer de saus samen met de couscous.