Volkorenpasta met gerookte zalm champignons

Volkorenpasta met gerookte zalm

Herfst Lente Winter Zomer 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

gerookte zalm: 100 g pasta: 75 g (volkoren) champignons: 125 g sjalot: 1 room: 50 ml (soja) teen look: 0.5 bieslook olijfolie peper zout

Bereiding

Kook de pasta gaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en giet er na het uitlekken wat olijfolie over zodat ze niet gaan kleven.

Snij de sjalotten fijn en fruit ze in olijfolie tot ze lichtbruin zijn. Voeg de in schijfjes gesneden champignons toe en kruid met peper en zout.

Voeg na een tiental minuten de room, geperste look en ¾ van de gehakte bieslook toe en laat nog even verder sudderen. Kruid met peper en zout.

Dien de pasta op in borden, dek af met de champignonbereiding en leg er een snede gerookte zalm op. Werk af met de rest van de bieslook.