Visbrochette

Visbrochette

Herfst Lente Winter Zomer 40 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

vis: 100 g gele paprika: 0.25 groene paprika: 0.25 rode paprika: 0.25 champignons: 50 g citroen: 0.25 ui: 0.25 olijfolie: 25 ml azijn: 12.5 ml komijn tijm peper

Bereiding

Spoel de vis, dep droog en snij hem in blokjes van 2 op 2 cm.

Was de paprika’s en snij in grote stukken. Snij de ui in vieren en duw de ui uiteen in losse schijfjes. Maak de champignons schoon en snij ze in 2. Besprenkel deze daarna met wat citroensap.

Maak een brochette door de vis afwisselend met een stuk groente (paprika, ui, champignons) op een spies te steken.

Marineer de brochettes in een mengsel van olie, azijn, citroensap, tijm, komijn, rozemarijn en peper. Dek af en plaats in een koelkast. Laat na 1 uur uitlekken en grill in de oven of grill-toestel. Ook lekker op de BBQ!