tomaat garnaal advocado

Tomaat garnaal met avocado

Herfst Zomer 15 - 30 minuten minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

rode ui: 0.25 koriander: 4 (takjes) limoen: 0.5 zout garnalen: 125 g (grijze) avocado: 0.5

Bereiding

Snij het hoedje van de tomaten. 

Verwijder het vruchtvlees. Hiervoor kan je best een lepel gebruiken. Toch liever
met een mes? Zorg dan dat je de tomaat niet doorprikt.

Kruid ze aan de binnenkant met zout en  laat de tomaten omgekeerd uitlekken.

Plet het vruchtvlees van de advocado en snipper de ui fijn. Meng deze met de fijngesnipperde koriander, het limoensap en het chilipoeder. Voeg de gepelde garnalen toe. 

Vul de tomaten met dit mengsel. 

Tip: Maak dit gerecht net voor het opdienen, advocado verkleurt snel.

Lekker met een gemengde salade en brood.