Provençaalse vis in papillot

Provençaalse vis in papillot

Herfst Zomer 45 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

witte visfilet: 100 g champignons: 75 g tomaat: 1.5 sjalot: 0.5 teen look: 0.5 olijfolie tijm rozemarijn peper zout

Bereiding

Was de visfilets. Maak de groenten schoon. Snij de champignons in schijfjes. Snij de tomaten in 8 stukken en ontpit. Hak het sjalotje en het knoflook zeer fijn.

Neem de aluminiumfolie, verdeel de olijfolie en leg er vervolgens de vis op. Verdeel de groenten over de vis, voeg er peper en kruiden bij en sluit de folie in de vorm van papillotten. Leg de plakjes in een voorverwarmde oven op 200°C en laat de vis in ca. 25 minuten gaar worden.

Lekker met gekookte aardappelen.

Alternatieve ingrediënten

Tips:
- In de zomer is dit recept perfect voor op de BBQ!
- Mag het eens iets anders zijn? Kies dan voor heel fijn gesneden venkel. Ook courgette gaat hier goed bij.