Tongfulets gevuld met aardappelsalade

Tongfilets gevuld met aardappelsalade

Herfst Lente Winter Zomer 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

tongfilet: 1 aardappelen: 1 (grote vastkokende) zongedroogde tomaat: 25 g limoen: 0.5 ui: 0.25 (kleine) bieslook: 0.25 (kleine bussel) teen look: 0.25 visbouillon: 75 ml olijfolie peper zout

Bereiding

Schil de aardappelen en snij ze in kleine blokjes van 0,5 cm.

Pel de ui en de look en snipper fijn. Bak de ui glazig in een hete pan met olie. Voeg de geperste look toe en bak kort mee. Voeg de aardappelblokjes toe en bevochtig ze met de visbouillon. Breng op smaak met peper.

Hak de zongedroogde tomaten fijn. Doe ze samen met de gesnipperde bieslook bij de klaargemaakt aardappelen.

Leg de tongfilets open en schep er 2 el aardappelsalade op. Rol de filets op en steek ze vast met een tandenstoker.

Bak de filets in olijfolie en breng op smaak met peper en zout.

Verdeel de resterende aardappelalade over de borden. Leg er de tongfilet op en besprenkel met limoensap.