Ravioli met mascarpone en tomaten

Ravioli met mascarpone en tomaten

Herfst Lente Winter Zomer 25 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

ravioli: 125 g (verse) tomatenblokjes: 200 g rode ui: 0.5 rode paprika: 0.5 geraspte kaas: 12.5 g mascarpone: 2 eetlepel olijfolie Italiaanse kruiden: 0.25 eetlepel peper zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Kook de ravioli beetgaar volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking.

Snipper de ui fijn en was en snij de paprika in blokjes.

Bak de ui glazig in een hete pan met olie. Voeg de paprika toe en bak een 5-tal minuten mee. Voeg de tomatenblokjes, de mascarpone en de kruiden toe. Meng goed door elkaar en laat het geheel zachtjes pruttelen tot de paprika gaar is.

Meng de ravioli onder de saus en schep alles in een ovenschaal. Strooi er de geraspte kaas over en bak zo'n 10-15 minuten in de voorverwarmde oven.