Frittata met spinazie en aardappel

Frittata met spinazie en aardappel

Herfst Zomer 45 minuten vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

aardappelen: 100 g spinazie: 125 g (verse) prinsessenbonen: 100 g ei: 1 soja melk: 37.5 ml teen look: 0.5 olijfolie nootmuskaat peper zout

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200°C.

Schil de aardappelen en kook ze beetgaar in gezouten water. Giet af en snij ze in dunne plakjes.

Was en kuis de boontjes. Kook de prinsessenbonen beetgaar en laat goed uitlekken.

Spoel de spinazie en laat uitlekken. Pers de knoflook en bak deze in een pan met een beetje olijfolie. Voeg de spinazie toe en laat slinken. Kruid met peper, zout en nootmuskaat.

Klop de eieren los met de melk, peper en zout.

Vet een ovenschaal in met een beetje olie. Verdeel de plakjes aardappel over de ovenschaal. Schep dan het spinaziemengsel en de boontjes in de ovenschaal en giet er het eimengsel over.

Dek af met aluminiumfolie en zet 20 minuten in de voorverwarmde oven.

Lekker met een slaatje.