koolvisfilet met (kastanje)champignons

Koolvisfilet met (kastanje)champignons

Herfst Lente Winter Zomer 30 minuten niet vegetarisch

Ingrediënten

Voor 1 persoon - pas aan

koolvisfilet: 100 g champignons: 75 g (kastanje) room: 50 ml (soja) witte wijn: 25 ml citroensap: 0.25 teen look: 0.5 olijfolie currypoeder: 0.25 eetlepel tijm peterselie (verse) peper zout

Bereiding

Besprenkel de vis met het citroensap. Meng 2 el olijfolie met het currypoeder en en beetje zout. Verdeel dit mengsel over de vis.

Maak de champignon schoon en snij ze in plakjes. Bak ze een paar minuten samen met de geperste look en de tijm in een hete pan met olie. Voeg de room en de wijn toe en laat nog 10 minuten zachtjes koken.

Bak ondertussen de vis in een warme pan met olie op een matig vuur.

Werk af met de peterselie.

Lekker met aardappelpuree.